Till Startsidan

Gävle – 12 oktober – En hållbar framtid?

8:e juli 2010 av Fredrik

Hur ser den hållbara framtiden ut?

Ingen vet hur framtiden blir.  Fredrik Warberg från Tidsverkstaden berättar utifrån scenarier om livsstilsförändringar och hållbar livskvalitet. Vad är det som präglar den nya tidsandan?Hur ser våra konsumtionsmönster ut? Vilka innovationer och politiska beslut harunderlättat förändringen? Hur har förskjutningar i värderingar blivit möjliga? I SV ARENA ställs frågan om vi behöver ändra vår livsstil för att nå hållbar utveckling eller är det ok att leva som nu?

Tid: tisdag den 12 oktober

Plats: Musikhuset/Sjömanskyrkan, vid järnvägsstationen i Gävle

Samtalsledare är Bodil Dürebrandt, hållbarhetsutvecklare i Gävle kommun

Arrangör: Studieförbundet Vuxenskolan.

Mer information finns här

Detta är ett arrangemang inom ramen för SV Arena som  är en levande mötesplats där Studieförbundet Vuxenskolan runt om i landet erbjuder spännande dialog, samtal och intressanta reflektioner i aktuella frågor från såväl lokala som nationella/internationella perspektiv


Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2024 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress