Till Startsidan

Info om RSS

Med RSS kan du få de senaste artiklarna, nyheterna och inläggen på tidsverkstaden.se direkt till din dator, utan att behöva surfa till sajten och leta. Det enda som krävs är att du har en RSS-läsare installerad (eller en webbläsare som kan hantera RSS) och klickar på länken för RSS-prenumeration.

När du har aktiverat din prenumeration håller din RSS-läsare reda på när ny information har publicerats på webbplatsen. RSS-läsaren kan ladda hem dessa direkt till dig så att du ser att en uppdatering har skett utan att själv behöva gå till sajten och titta.

RSS är ett enkelt sätt att hålla koll på vad som händer på tidsverkstaden.se och få information om när något nytt publiceras på sajten. Om du är intresserad av att följa vad andra besökare till sajten tycker kan du också välja att prenumerera på kommentarer till artiklarna.

Dessa är våra RSS-prenumerationer från huvudsidan:
Prenumerera på alla artiklar via RSSRSS-ikon
Prenumerera på alla kommentarer via RSSRSS-ikon

För dig som inte använder RSS men ändå vill ha uppdateringar direkt när något nytt publiceras på hemsidan finns möjlighet att prenumerera på RSS-feeden via mail. Detta innebär att du får ett mail då något nytt publicerats på hemsidan.
Klicka här för att e-postprenumeration på alla nya artiklar.
Klicka här för att e-postprenumeration på alla nya kommentarer.

På Tidsverkstadens forum finns möjlighet att starta RSS-prenumerationer av flera olika slag, allt från att prenumerera på de senaste inläggen i alla teman till att bara prenumerera på inlägg från vissa samtalsämnen eller inlägg som innehåller vissa nyckelord.

 

Mer om RSS
De flesta moderna webläsare kan hantera RSS. Ett alternativ är att använda ett särskilt program som hanterar RSS-prenumerationer. Här är några exempel:
rssreader.com
newsgator.com
feedreader.com

Programmen måste laddas ner och installeras på din dator. Ett antal andra alternativ hittar du exempel på här.

Läs mer om RSS på Wikipedia.

Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2024 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress