Till Startsidan

Dream on

3:e juni 2013 av Fredrik

Låt oss säga att det är år 2030. Låt oss säga att vi lyckats åstadkomma det som Brundtlandkommissionen 1987 definierade som ”En Hållbar Utveckling”. Låt oss säga att du fått i uppgift att presentera 15 punkter som förklarar hur det gick till att åstadkomma denna hållbara utveckling.

Vilka händelser och skeenden skulle du ta med på din lista?

Berätta gärna vad du kommer fram till. Vi behöver alla saker att hoppas på och sträva efter.

Vi funderar ständigt över hur den hållbara framtiden ska kunna bli verklighet. Ibland har vi föredrag om detta. Kanske finns något sådant tillfälle under rubriken ”Kommande öppna aktiviteter” på startsida. Du kan läsa om föredraget  här.0 Kommentarer till “Dream on”
  1. Bli först att tycka till!
Skriv en kommentar

Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2019 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress