Till Startsidan

Medverkande

I menyn till vänster finns presentationer av de som medverkar (eller medverkat)  i Tidsverkstaden på mer eller mindre regelbunden basis.

Utöver dessa medverkar även andra människor då och då. Det kan exempelvis vara av oss utbildade Verkstadsledare som genomför projekt eller uppdrag genom Tidsverkstaden – ibland för att de inte har annan möjlighet att ta enskilda uppdrag eftersom de kanske inte har en egen verksamhet, ibland för att vi genomför projekt tillsammans.

Så var det också tänkt från början. I stadgarna för Tidsverkstaden ek. för står det att föreningen ska:
..fungera som plattform för projektarbetare som vill arbeta med projekt som bidrar till en hållbar samhällsutveckling. Medlemmarna deltar genom att vara fast anställda eller genom att endast delta i specifika projekt eller arbetsuppgifter. Föreningen bedriver både verksamhet som ger medlemmarna betalt och verksamhet som utförs ideellt.

Det var Jörgen och Fredrik som startade Föreningen Tidsverkstaden. På bilden till höger planerar de nästa reflektionspass i under en Vandrande Tidsverkstad i Jämtland-Härjedalsfjällen startåret 2000. Jörgen lämnade successivt den vardagliga verksamheten från 2006 för barnledighet och forskning. 2012 lämnade han Tidsverkstaden även formellt.

Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2024 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress