Till Startsidan

Lena Warberg

Född 1957 i Göteborg.  Leg. sjukgymnast med kompletterande utbildningar inom lösningsinriktad korttidsterapi, kognitiv beteendeterapi, kognitiv coaching, psykosyntes, basal kroppskännedom och ACT.

Sedan början av 1990-talet jobbar Lena framför allt med stress- och utmattningsproblematik – bland annat huvudvärk, sömnproblem, ångest, depression och utmattning. Dels har hon patienter på egen mottagning i nordligaste Halland och i Göteborg, dels jobbar hon med individuell coaching, grupper och förebyggande av överbelastning på arbetsplatser – både när det gäller stress och ergonomi. I slutet av 1980-talet startade Lena och en kollega upp rehabiliteringen av hjärtpatienter på Mölndals sjukhus. Lenas verksamhet heter LeWa Livsbalans AB.

Engagerar sig för att människor ska kunna få vara sig själva och lägga undan masker och ohälsosamma konventioner.

Ägnar helst fritiden åt samtal med goda vännerna och att vara i friska luften – helst på promenad med ryggsäck, i kajaken eller segelbåten, på skidor eller långfärdsskridskor. Kameran finns alltid med i packningen. Bastu med havsbad och yoga ingår också frekvent i vardagslivet.

Läs mer det som Lena gör:

Föredrag om stresshantering

Kartläggning av risker för överbelastning på arbetsplatsen

Lena som samtalspartner för privatpersoner

Lena som samtalspartner för medarbetare eller chefer

Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2019 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress