Till Startsidan

2014 i sammandrag

21:e december 2014 av Fredrik

Det har varit ett spännande och roligt år. Här listar vi  – i bokstavsordning – några av de uppdragsgivare som anlitat oss för aktiviteter som vi betraktar som höjdpunkter under året.

Ekocentrum, Göteborg – 7 st öppna grundläggande miljöutbildningar, 12 st för medarbetare i SDF Östra Göteborg och några andra verksamheter, ledning av seminarier för konsumtion och avfallsminimering, utbildning om hållbar mat, samt medverkan i projekt där unga utvecklade hållbara framtidsvisioner som sedan diskuterades med stadens politiker.

Härryda kommun – miljöseminarium för miljöombud, verksamhetsutvecklingsdag med ett verksamhetsområde och en avdelning.

Jönköpings Läns Landsting – framtidsvisionsföreläsning  och föreläsning ”Klimat, konsumtion och det goda livet” i samband med den landstingets miljödag

Landstinget i Norrbottens län, Luleå – framtidsvisionsföreläsning för medarbetare och allmänhet.

Länsstyrelsen Norrbotten, Luleå – föreläsning Klimat, konsumtion och det goda livet, samt miljöutbildning för en avdelning.

Länsstyrelsen i Hallands län – föreläsning ”Klimat, konsumtion och det goda livet” för medarbetare och allmänheten

Länsstyrelsen i Västra Götalands län – framtidsvisionsföreläsning  och föreläsning ”Klimat, konsumtion och det goda livet” i samband med den årliga miljömålsdagen

Malmö högskola – framtidsvisionsföreläsning för konferensdeltagare samt medverkan i ”InnoConference” på Malmö-mässan.

Mistra Urban Futures – ”Klimatomställning 2.0” arrangemang, design och ledning av 2-dagars konferens för klimataktiva personer från offentlig verksamhet, näringsliv och ideella organisationer

Mistra Urban Futures – ”Arbetstidsinnovationer” förstudie och ledning av workshop med syfte att hitta arbetstidsrelaterade förändringar som gynnar såväl hållbar utveckling som, medarbetare och verksamhet. Samarbete med Chalmers, Västra Götalandsregionen, Göteborgs Stad, med flera.

Naturskyddsföreningen / Malmö Stad – framtidsvisionsföreläsning för gymnasieelever på Malmö Latin.

Region Halland – framtidsvisionsföreläsning och ”Klimat, konsumtion och det goda livet” för regionens miljöombud

Trygghetsrådet, Jönköping och Växjö – föreläsningar om välbefinnande och arbetslivskvalitet

Dessutom vill vi tacka följande uppdragsgivare för att vi fått träffa intressanta människor i samband med givande uppdrag:  Borås Stad, Mölndals Stad, Föreningen Hälsans Natur, Gustavsbergs församling,  Göteborgs Stad Stadsledningskontoret, Göteborgs Stad Trafikkontoret, Ingenjörer för Miljö, Kulturakademin Trappan, Kulturverkstan Göteborg, SDN Västra Hisingen, SV Partille och Vara kommun. Tack.


Föreningen Tidsverkstaden   •   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2018 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress