Till Startsidan

Paradis på Lusthuset

10:e december 2012 av Fredrik

Tidsverkstaden har sitt kontor i ett kontorskollektiv i centrala Göteborg som heter Lusthuset –  en ekonomisk förening för trivsam kontorssamvaro i trevliga lokaler med behaglig hyra.

Nu har vi fått ett tillskott som passar väldigt bra in hos oss. Johan Paradis (vilket namn, va) har flyttat in på Lusthuset. Det låter något det… Johan jobbar för Energibanken som är Sveriges enda oberoende solcellskonsult. Mer info finns på Energibankens hemsida.

Bland de andra som förgyller vår vardagstillvaro på kontoret finns  Daxam Sustainability Services, Ecology & Pioneering, Green Cross Sweden, Miljögiraff, Genus/Mångfald/Media, Havström Journalistik och Design, Visiontree, Wingo, Tim Lloyd Wright AB, Butterfly R & C, RealStars, Citrus Utbildning, Webbverkstaden och GlaGlazo.


Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2019 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress