Till Startsidan

Ekocentrum + Tidsverkstaden = sant

29:e augusti 2012 av Fredrik

Ekocentrum i Göteborg är en given plats för inspiration, möten och lärande för alla som redan är engagerade i att bidra till hållbar utveckling – men också för de som ännu inte är det. Bara det att man i lokalerna på Aschebergsgatan 44 i Göteborg hittar landets mest omfattande utställning med konkreta goda exempel på miljöanpassning gör det värt ett besök. På de kostnadsfria onsdagsföreläsningarna får man möjlighet att möta spännande människor som berättar om ny forskning, nya tankar och nya framsteg.

Sedan en tid samarbetar Ekocentrum och Tidsverkstadens Fredrik Warberg  när det gäller miljöutbildningar för verksamheter som är på gång att Miljödiplomeras, nätverksträffar för miljösamordnare och framtidspaningar. Utöver detta erbjuder Ekocentrum ett brett spektrum av utbildningar inom Hållbar Utveckling – fördjupningar, branschspecifika  och verksamhetsanpassade utbildningar.

Utöver allt som pågår där, är Ekocentrums lokaler i sig en attraktion. I huset finns mängder av lösningar och teknik som utgör exempel på ekologiskt byggande.

Vi är glada och stolta att få arbeta tillsammans med Ekocentrum. Besök deras hemsida här.


Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2019 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress