Till Startsidan

Kolla din LivskvalitetsProfil

10:e september 2011 av Fredrik

Testa din LivskvalitetsProfil
LivskvalitetsProfilen innehåller 60 frågor om hur du upplever olika delar av din vardag. Syftet är att ge tillfälle till reflektion i form av en snabb översikt över vardagen. Den kan med fördel upprepas med jämna mellanrum.

Du kan alldeles gratis ladda hem vår nyligen uppdaterade LivskvalitetsProfil här.

Vi rekommenderar att du skriver ut Livskvalitetsprofilen, kopierar den dubbelsidigt och förstorar till A3-format, så att du kan vika den till en folder i A4-storlek. Såvida du inte har extremt bra syn på nära håll…


Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2019 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress