Till Startsidan

Hej då, ekorrhjulet

29:e januari 2011 av Fredrik

Hej då, ekorrhjulet – människor som går mot strömmen

En nog så lockande titel för många. Thomas Lerner, journalist på Dagens Nyheter skrev under hösten 2009, på Insidan i DN,  en artikelserie om människor som hoppat av ekorrhjulet och tagit makten över sin tid. Nu har Thomas intervjuat ännu fler avhoppare och samlat deras tankar i denna bok som kom ut under hösten 2010.

Boken är indelad i tre delar: Kampen om tiden, Kampen om konsumtionen och Byta spår. Här finner du intervjuer med en mängd olika människor – allt från forskare till ”vanliga människor” som förändrat sina vardagsliv. Finns i bokhandeln (Ordalaget bokförlag)


Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2019 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress