Till Startsidan

LevaLivet – projekt i Göteborg

28:e oktober 2010 av Fredrik

Leva Livet

Leva Livet är ett projekt som drivs av Göteborgs Stad. Det handlar om att locka göteborgare till att öka sin livskvalitet samtidigt som miljön i Göteborg och världen mår bättre.  Projektet startade i september 2010 och pågår ett år framåt.

De 11 familjer som ingår i projektet kommer under året att få 7 utmaningar som handlar om att leva ett (ännu) mer hållbart vardagsliv. Förutom miljöinriktade utmaningar stimuleras familjerna att reflektera över sin livskvalitet och att använda sitt handlingsutrymme för att förbättra vardagslivet.

Kanske vill du utmana dig själv? Även du som bor utanför västkustens huvudstad är såklart också välkommen att följa projektet.

Gå till Leva Livets hemsida

Bland Leva-Livet-familjerna finns flera Göteborgs-profiler och andra sköna familjer – inte minst 8-barnsfamiljen Kamijo.  Martin och Eva-Ley har 2 tvillingpar gemensamt = 4 barn och dessutom 4 barn från tidigare förhållanden = 8 barn. Alla bor hemma. Undrar du över hur de löser vissa praktiska saker? Som vad de har för bil? Enkelt svar: de har ingen bil. Det finns ju spårvagnar här i stan. Inga problem. Men tänk hur det måste vara i tider av utvecklingssamtal i skolan….


Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2019 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress