Till Startsidan

Norrtälje 15 september – En hållbar framtid?

8:e juli 2010 av Fredrik

Hur ser den hållbara framtiden ut? Ingen vet hur framtiden blir. Fredrik Warberg berättar utifrån scenarier om livsstilsförändringar och hållbar livskvalitet. Vad är det som präglar den nya tidsandan? Hur ser våra konsumtionsmönster ut? Vilka innovationer och politiska beslut har underlättat förändringen? Hur har förskjutningar i värderingar blivit möjliga?

Detta är ett arrangemang inom ramen för SV Arena som  är en levande mötesplats där Studieförbundet Vuxenskolan runt om i landet erbjuder spännande dialog, samtal och intressanta reflektioner i aktuella frågor från såväl lokala som nationella/internationella perspektiv

Plats: Estuna Bygdegård

Tid: Onsdagen 15 september kl 18.30.

Arrangör: Studieförbundet Vuxenskolan.

Mer information finns här


Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2024 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress