Till Startsidan

Vänersborg 18 november – Om downshifting

15:e oktober 2009 av Fredrik

Downshifting – en väg till hållbar livskvalitet?
Föredrag med Fredrik Warberg, Tidsverkstaden

Onsdag 18 november klockan 18.00 – 21:00

Vänersborgs bibliotek, Köpmansgatan 1.

Fri entré.

Arrangemang: bibliotekets avdelning Kropp & Själ Träffpunkt – ett samarbete mellan Vänersborgs kommuns bibliotek och folkhälsosamordnare, Regionbiblioteket i Västra Götaland, Västra Götalands Bildningsförbund samt olika lokalt verksamma studieförbund. Mer information finns här

Lite om innehållet:
Fredrik Warberg, en av författarna till boken Rik på riktigt, föreläser om bland annat ekorrhjulets mekanismer, konsumtion, tidspress och vardagens kvalitet. Fredrik vill få oss att reflektera över vår vardag och stimulera oss till medvetna val, som i sin tur leder till ökad livskvalitet. Hur är vår syn egentligen på tid, materiella tillgångar och relationer?

 

 


Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2024 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress