Till Startsidan

Nytt på Tidsverkstadens hemsida – mars 2009

22:e mars 2009 av Fredrik

   
Nytt från Föreningen Tidsverkstaden
   
     

Nu har vi uppdaterat vår hemsida med såpass mycket nytt att det blivit dags att säga till dig som är prenumerant på vår e-service. 
 
Bland nyare inspel och reflektioner finns funderingar som:
– Vänta och hoppas – en förändringsstrategi som sällan fungerar.
– Fyra förhållningssätt att välja på då något inte är som vi vill ha det.
– Livspusslet – en lurig liknelse?
– TV-time-out i 168 timmar? En utmaning.
– Är tomhetens triumf ett faktum eller finns fortarande plats för ödmjuk substans?
– Fredriks filmtips från Göteborg Film Festival 2009.

Bland kommande aktiviteter vill vi peka lite extra på några saker. Utbildningen till Verkstadsledare den 5-7 maj i det fagra Bohuslän och den 22-24 september då vi bjuder in till reflektion och samtal om förbättringspotentialen i vardagen i kombination med varsam havskajakpaddling. Läs mer om dessa under "Kommande öppna aktiviteter".

Vi har en ny verksamhet inom Tidsverkstadens ram. Olov, som gjort vår hemsida, gör numera sådana även för andra hållbara verksamheter som till rimliga kostnader vill vara på webben och dessutom kunna sköta sin hemsida helt själv. Denna del av verksamheten kallar vi Webbverkstaden och den kan du läsa mer om här.

Vill du bidra med dina erfarenheter från arbetslivet? Vi förbereder lite skriverier om de hinder för utveckling vi människor kan möta på våra arbetsplatser. Du är välkommen att bidra genom att dela med dig av dina egna observationer om vad som kan stå i vägen för konstruktiva förbättringar. Sänd oss ett mail så pratar vi vidare. 

Som vanligt finns på hemsidan också massor med saker med syfte att stimulera reflektion kring hur vi kan förbättra våra vardags- och arbetsliv. Samt information om vad vi gör för att stimulera människor till konkreta förbättringar på arbetsplatser. 

Hälsningar och hopp om vår och värdefulla vardagar
Fredrik W

 

     
Till Startsidan
Föreningen Tidsverkstaden – Södra Larmgatan 6 – 411 16 Göteborg – www.tidsverkstaden.se

Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2019 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress