Till Startsidan

Öppen Verkstad i Göteborg med start i mars

15:e oktober 2008 av Fredrik

Vi bjuder in till två olika öppna Verkstäder i Göteborg under våren. I en öppen Verkstad träffas en mindre grupp (4-6) människor från olika arbetsplatser. Verkstaden är ett forum för samtal och utveckling av nya perspektiv och handlingsalternativ i arbetet.

En Verkstad omfattar 3 träffar om 3 timmar. Möjlighet till fortsättning finns om så önskas. I samband med anmälan får deltagare ett mail med några frågor, bland annat om önskade teman. Verkstäderna startar i mars 2009. Mer specifika tider överenskoms bland anmälda i respektive grupp.

Verkstad 1 – Hållbar arbetslivskvalitet
För medarbetare som vill ägna tid till koncentration på att förbättra sin arbetssituation och öka förutsättningarna att utveckla en hållbar arbetslivskvalitet. Deltagaravgift:  3.000:- exklusive moms betalas av arbetsgivaren.

Verkstad 2 – Drivande befattning
Ett forum för reflektion och utvecklande samtal för människor med ledande eller annan drivande befattning (samordnare, projektledare eller ansvar för särskilt område). Deltagaravgift: 3.000:- exklusive  moms betalas av arbetsgivaren.

Verkstäderna hålls på Lusthuset, Södra Larmgatan 6, Göteborg. För mer information och anmälan, kontakta Fredrik Warberg som också håller i Verkstäderna.

 

 


Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2024 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress