Till Startsidan

Verkstadsledarutbildning 12-14 november 2008

10:e juni 2008 av Fredrik

Ett tillfälle för dig som jobbar med – eller vill jobba med – utveckling av grupper. Vidga din verktygslåda med en enkel och givande metod för förbättringsarbete i grupper. Välkommen till Verkstadsledarutbildning 12-14 november på Kärlingesunds gård i Bohuslän. .

Inbjudan finns här

Inbjudan riktar sig till dig som söker enkla men givande verktyg att använda i arbete med utveckling av grupper. Kanske jobbar du med personalutveckling, utbildning eller förebyggande av ohälsa. Eller så vill du göra det framöver.

Utbildningen ger dig möjlighet och rättighet att fritt använda Verkstadsmetoden och det material som ingår. Du får kalla det för vad du vill och vi uppmuntrar dig att ändra och utveckla hur du vill så att metod och material blir ditt eget. Under utbildningsdagarna går vi också igenom andra metoder och övningar som är bra komplement till Verkstadsmetoden.

Verkstadsmetoden är utarbetad för enkel, handfast och verksam utveckling av vardagssituationen i olika slags grupper. Innehållet blir det som gruppen väljer. Själva arbetssättet bidrar till utveckling av gruppens förmåga att kommunicera och stimulerar dessutom konstruktiv handlingskraft. Till nytta för de enskilda deltagarna, för gruppen, för den verksamhet som deltagarna är en del av och för de som den verksamheten finns till för.

Ett informationsblad om Verkstadsmetoden finns här

En lista över redan utbildade Verkstadsledare finns här


Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2024 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress