Till Startsidan

RIK PÅ RIKTIGT – VÅR BOK

9:e juni 2008 av Fredrik

Rik på riktigt – en värdefull vardag är möjlig
Boken är skriven av Föreningen Tidsverkstadens grundare Fredrik Warberg och Jörgen Larsson. Första upplagan kom ut i mars 2005 på bokförlaget Natur & Kultur. I januari 2007 släpptes pocketupplagan (också på Natur & Kultur) och den trycktes i två omgångar.  Under 2012 sålde den slut på förlaget, men nu finns den i handeln igen – tack vara Camino Förlag  där den går att beställa. Kolla gärna in Camino Magasin om du inte redan känner till denna hållbarhetsuppmuntrande publikation.

Boken trycks på print-on-demand, d v s en i taget. Att den kostar mer än pocketutgåvan beror alltså inte på att Camino Förlag skär guld med täljkniv och inte heller på att vi tar ut hög royalty, för det gör vi inte alls. Boken finns såklart också att låna på biblioteken.

Vi är glada att boken får ett fortsatt liv eftersom så många människor hört av sig till oss och berättat att den haft betydelse för dem i deras vardagsliv.

Ur inledningen:
Vi vill inspirera dig att tänka på dig själv och din vardag, men det här är ingen handbok i egoism. Det är snarare en reflektionsbok med syfte att stimulera medvetna val som leder till hög livskvalitet för dig och som samtidigt ger utrymme för andra människors möjligheter till detsamma – kanske kan vi kalla det för solidarisk individualism.

Innehållsförteckning och hela inledningen finns här

Ett upplägg för samtalsträffar som bygger på boken finns här


Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2019 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress