Till Startsidan

Måste miljömedvetet vara muppigt?

8:e april 2008 av Fredrik

I tider då hållbara förebilder för unga människor inte precis står i kö och Blondinbellas blogg* har 30-40.000 besök per vecka är det uppfriskande att upptäcka att de trots allt finns. När Camino Magasin i början av april genomförde ett  "venue" i Göteborg blev det särskilt tydligt att det går att kombinera intresse för design, mode, hälsa och inredning med engagemang i miljö-, rättvise- och fredsfrågor. Något som inte alltid varit klockrent kompatibelt.

Förutom föredrag, musik och installationer trängdes utställare av allt möjligt mer än normalt hållbart. Besökarna kunde få upp ögonen för allt från snygga snowboards, fräcka möbler som tillverkas av returmaterial, cyklar, ekofashion, hemtextil, barnkläder och träningskläder till smycken, hudvård, hårvård, kaffe, te, choklad och hemkörd ekologisk frukt och grönt.

Camino är ett fristående magasin som stimulerar en allt annat än tråkig och samtidigt hållbar livsstil. Bland magasinets vänner myllrar det av goda exempel på verksamheter som visar att detta är möjligt. Kolla mer på www.caminomagasin.se

*Blondinbella går på gymnasiet i Stockholm och i sin blogg berättar hon om vad hon gör, har på sig och handlar. Som följd av det stora antalet besökare på bloggen tjänar hennes bolag bra via annonsintäkter.0 Kommentarer till “Måste miljömedvetet vara muppigt?”
  1. Bli först att tycka till!
Skriv en kommentar

Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2019 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress