Till Startsidan

Hur mycket pengar tjänar du?

19:e januari 2008 av Fredrik

Här är länken Global Rich List där du kan kolla upp hur din inkomst förhåller sig till resten av världen. Efter besöket – vilket förhållningssätt väljer du till det faktum att du har den inkomst du har: förnöjsamhet eller förändring?2 Kommentarer till “Hur mycket pengar tjänar du?”
  1. 1

    Victoria skriver:

    Jag känner mig faktiskt lite förbluffad. Jag har vetat länge att jag tillhör den rikare delen av världen, men att jag tillhör de 15% som är rikast! Jag jobbar som handläggare inom en kommun och tycker jag har bra ekonomi. Jag har precis köpt ett större hus. Jag är nöjd med min inkomst, det gäller bara att prioritera!

  2. 2

    Hanna skriver:

    Om det bara handlade om hur mycket pengar man får in – men det handlar också om vad det kostar att leva. I Sverige idag är det tyvärr ganska dyrt. Även om jag tillhör de 13% som är rikast (efter skatt) så tjänar jag betydligt mindre än de flesta i detta land, halva min inkomst är barnbidrag! Men jag jobbar bara så mycket som jag trivs med och mår bra!

Skriv en kommentar

Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2019 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress