Till Startsidan

PRENUMERERA PÅ TIDSVERKSTADENS E-SERVICE

9:e november 2007 av Fredrik

En prenumeration på vår e-service innebär att vi meddelar dig via e-post då vi lagt upp tillräckligt mycket nytt på hemsidan för att vi tror det ska vara värt att gå in och titta. Dessutom talar vi om vad vi uppdaterat så att du ska slippa gå in om du inte är intresserad av det nya. Det blir max en gång i månaden och kostar naturligtvis ingenting.

Syftet med e-servicen – precis som med allt annat vi gör – är att väcka reflektion och stimulera handling i riktning mot en hållbar livskvalitet och mer mänsklig samhällsutveckling.

E-servicen ersätter e-brevet TidsverkstadsTankar och du som prenumererat på det får automatiskt e-servicen istället. Fyll i dina uppgifter nedan för att starta en prenumeration på Tidsverkstadens e-service:

{wpmloptin_6}

För dig som föredrar att prenumera via RSS finns mer info här.

För dig som inte använder RSS men ändå vill ha uppdateringar direkt när något nytt publiceras på hemsidan finns möjlighet att prenumerera på RSS-feeden via mail. Detta innebär att du får ett mail då något nytt publicerats på hemsidan. Klicka här för att beställa denna prenumeration.


Föreningen Tidsverkstaden   Södra Larmgatan 6   •   411 16 Göteborg   •   e-post: info@tidsverkstaden.se
Copyright © 2019 Föreningen Tidsverkstaden  •  Om personuppgifter och Cookies  •  Webmaster  •   Credits  •   Powered by WordPress